Rólunk

Ezen az oldalon tájékozódhat arról, hogy mivel is foglalkozunk pontosan.

Rólunk

A HB Computer immár több éves informatikai tapasztalattal, magas szintű szaktudással rendelkezik. Minden esetben nagy gondossággal és lelkiismeretesen járunk el, az adatbiztonság számunkra kiemelten fontos. Cégünk fő profilja az számítógépes karbantartás, weboldal készítés, és egyéb alkalmazói feladatok ellátása.

Továbbá vállaljuk weboldalak, webáruházak kivitelezését, fejlesztését, rendszeres frissítését és karbantartását is egyaránt főként cégek, de magánszemélyek számára is.

Informatika tanárként -több mint 20 éves munkatapasztalattal- vállalok informatika közép illetve emelt szintű érettségire való felkészítést, illetve ECDL vizsgára való felkészítést is. Vállaljuk egyaránt a régi, illetve már elévült rendszerrel rendelkező számítógépek, laptopok újratelepítését is, természetesen adatmentéssel és visszaállítással, a szükséges programok installálásával. Nagy figyelmet fordítunk a precíz munkára, illetve az adatvédelemre. Kisvárda vonzáskörzetében akár házhoz megyek felmérni a problémát.

Cégünk profilja

Számítógép karbantartás

Elromlott számítógépe, vagy csak simán lassú a régi, elavult rendszer miatt? Legjobb helyen jár.

Weboldal készítés

Egy weboldal hiányzik vállalkozása beindításához? Keressen minket bizalommal. Vállaljuk webáruházak, weboldalak tervezését, kivitelezését, fejlesztését.

Alkalmazói feladatok ellátása

Microsoft Office 365-ben való feladatok ellátására lenne szüksége? Mi segítünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, és további információkat szeretne megtudni, vegye fel velünk akár online a kapcsolatot, vagy hívjon!